TB 400 Double

TB Double Plus er en dobbelt trafikbarriere, der minder meget om en gelænder, der går den ekstra mil for at beskytte fodgængere mod køretøjskollisioner.

TB Double består af to parallelle vandrette rør placeret oven på hinanden, befæstet med en midtstolpe. I det væsentlige er TB Double en TB 400 med en ekstra ekstra beskyttende linje, hvilket gør barrieren ekstra robust, når et kraftigt nedbrud sker.

Ideel gelænder til hurtigmanøvrerende gaffeltrucks

TB dobbeltbarrierer fungerer som en slags gelænder, hvormed du kan beskytte forretningszoner mod køretøjer, der har en større stødrisiko. En forkert manøvre med en gaffeltruck kan let forårsage betydelige skader på dine maskiner eller din bygning. Denne stødsikre TB Double er en del af et yderst fleksibelt, modulært kollisionsbeskyttelsessystem, der giver yderst effektiv stødbeskyttelse til kollisioner, der involverer en slagkraft, der ikke bør undervurderes. Det unikke ved denne FLEX IMPACT®-barriere er, at den vender tilbage til sin oprindelige form og udseende efter et nedbrud.

flex-impact-traffic-safety-barrier-tb_400_double-min_c.jpg

Kollisionsbeskyttelse

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

 

Kontakt og Jobs

©2021 Niels Burcharth A/S - DK-8700 Horsens - Nokiavej 1 - DK-4100 Ringsted - Rugvænget 13B - TLF: +45 76 25 41 00 CVR-nr.: DK-17671278

Search

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Læs mere ved at klikke på mere information.