Butzbach Industriporte

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Kvalitet fra en erfaren leverandør

Mere end 20 års erfaring i udvikling, design, produktion, montage og service af industriporte garanteres første klasses kvalitet og holdbarheden på vore special producerede industriport-løsninger!

Alting fra en erfaren leverandør - er det motto vore medarbejdere handler efter. Vi er uafhængige og kan imødekomme kundens ønsker, også når det drejer sig om kontrol systemer (hard- og software). På denne måde sikrer vi os at vore kunder er helt tilfredse med os og vore produkter.

Altomfattende service

Hos Niels Burcharth begynder service med gode råd. Vi fokuserer på den dybdegående konstruktive dialog med vore kunder. Det er en selvfølge, at vi støtter vore kunder i planlægningsfasen for deres projekter.

Vort team af ekspert konsulenter udarbejder hurtigt og kompetent løsninger for Deres individuelle behov for specielle porte. Fra begyndelsen og gennem hele projektet vil De have den samme kontaktperson, som er velinformeret omkring Deres byggeprojekt og derfor kan reagere hurtigt og pålideligt på Deres ønsker.
Vi har yderligere speciel service og vedligeholdelse tilbud klar til Dem.

Kontakt salgchef Jan Cortzen på 76 25 41 00 for mere information.

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og Jobs

©2024 Niels Burcharth A/S - DK-8700 Horsens - Nokiavej 1 - DK-4100 Ringsted - Rugvænget 13B - TLF: +45 76 25 41 00 CVR-nr.: DK-17671278

Search