BOPLAN TRUCKVÆRN

Boplan truckværn er et meget holdbart og ekstremt effektivt beskyttelsessystem. Systemet sikret optimal beskyttelse af dine værdifulde maskiner og lagersystemer, samt ikke mindst medarbejdere.

På grund af systemet fleksibilitet, ødelægges gulvet ikke ved påkørsel. Derved spares også penge på reperationer når uheldet er ude.

Boplan systemet består af Flex Impact der er truckværn, gelændere til gangstier og beskyttelse af industri porte. Axes Gate er låger til mezzaniner og for eksempel tårne på boreplatforme, vindmøller og transportbåndsanlæg.

PRODUKTER

FLEX IMPACT®

Det bedste fleksible truckværn for optimal beskyttelse Flex Impact er specielt udviklet for at skabe sikre abejdsmiljøer på en økonomisk fornuftig måde. Især mennesker, men også maskiner, er kostbare ressourcer. Forebyggelse mod skader giver den bedste økonomi på lang sigt.

LÆS MERE

AXES GATE sikkerheds-låger

Faldsikring til stiger og platforme Når der arbejdes i barske miljøer, er menneskers sikkerhed essentiel. Åbninger til stiger og adgang til maskiner skal altid sikres optimalt. Med AXES GATE overlades intet til tilfældighederne.

LÆS MERE

XTRA GRIP skridsikre plader

Anti-slip system designet til at forhindre faldulykker. Fald og styrt var den hyppigste arbejdsskade i Danmark i 2012 og udgjorde hele 26 % af alle anmeldte årsager til arbejdsulykker. XTRA GRIP reducerer risikoen for disse ulykker ved trapper, stiger, platforme, gange, læssestationer og industrigulve.

LÆS MERE

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer.
Kontakt os for yderligere information.

Niels Burcharth A/S

Vi forhandler, servicerer og monterer Butzbach, Schneider og Effertz industri porte og hangar porte. 

Desuden forhandler vi Boplan fleksible truckværn, sikkerhedslåger og skridsikre belægninger.

 

Nyheder

13. November 2018
25. September 2017

Kontakt os

Niels Burcharth A/S

Nokiavej 1

DK-8700  Horsens

Tlf: +45 76 25 41 00

email: sales@niels-burcharth.dk

©2019 Niels Burcharth A/S

Search