AXES GATE

SIKKERHEDSLÅGER

Industrielle sikkerhedslåger til robust faldbeskyttelse

De industrielle sikkerhedslåger i AXES GATE-serien var det allerførste Boplan-produkt. I mange sektorer er der en reel mulighed for at falde fra en betydelig højde. Konsekvenserne af sådanne fald kan være katastrofale: alvorlig skader, langvarig handicap og i værste fald selv død. Personlig lidelse kan generelt ikke kompenseres af forsikringer. Konsekvenserne for arbejdsgiveren bør heller ikke undervurderes. Produktionsprocessen vil støde på betydelige forsinkelser og kan endda lukkes. Tidskrævende arbejdskontrol følger i kølvandet på sådanne hændelser. Din virksomhed risikerer skade på sit omdømme, du mister kostbar tid, og omkostningerne stiger. Derfor er du nødt til at forhindre sådanne situationer ved at investere i solid og robust faldbeskyttelse - som f.eks. Single eller double AXES GATE. Over tid er vores industrisikkerhedslåger blevet perfektioneret til de mindste detaljer.
 
Fordelene ved AXES GATE

Vores industrilåger i AXES GATE serien er resultatet af 15 års løbende produktionserfaring, som overskrider perfektion i de mindste detaljer.

  • Double AXES GATE er EN 14122-3 og 14122-4 godkendt, hvilket gør den til en usædvanligt slagfast industrisikkerhedslåge.
  • Vores AXES GATE sikkerhedsporte kan nemt modstå en effekt på 100 kg.
  • Disse industrisikkerhedslåger er fremstillet af fleksibel plastik. Ved den mindste indvirkning bøjer de sig og vender tilbage til deres oprindelige form. I AXES GATE kommer der ingen buler eller revner, som i ofte ser i de klassiske jern- og stålprodukter.
  • AXES GATE er meget nem at installere.
  • Install and forget, vedholdelsesfri.
  • Vores industrisikkerhedslåger er selvlukkende. Dette er en vigtig sikkerhedsfordel, da en kollega måske glemmer at lukke lågen manuelt efter at have passeret igennem den.

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer.
Kontakt os for yderligere information.

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

 

Kontakt og Jobs

©2020 Niels Burcharth A/S - DK-8700 Horsens - Nokiavej 1 - DK-4100 Ringsted - Rugvænget 13B - TLF: +45 76 25 41 00 CVR-nr.: DK-17671278

Search

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Læs mere ved at klikke på mere information.