Vores Leverandører

Butzbach
Schneider Torsysteme
Effertz

Kom hurtigt frem til din næste port

Klik på billedet af den porttype du ønsker at kigge nærmere på

Highspeed Door

Hurtigporte, stableporte, ledhejseporte og facader

Made in Germany - i årtier har navnet Butzbach stået for kvalitet, skræddersyede løsninger og pålidelighed
Schneider Torsysteme foldeport

Foldedøre til industrien

Højkvalitets foldeporte, glidefoldeporte og skydeporte fra Østrigsk leverandør
Effertz Specialporte

Leverandør af specialporte

Specialporte - brandporte, røgporte, lydisolerede porte, offshore-porte, oversvømmelsesbeskyttelse

Kvalitet fra en erfaren leverandør

Mere end 20 års erfaring i udvikling, design, produktion, montage og service af industriporte garanteres første klasses kvalitet og holdbarheden på vore special producerede industriport-løsninger! Alting fra en erfaren leverandør - er det motto vore medarbejdere handler efter. Vi er uafhængige og kan imødekomme kundens ønsker, også når det drejer sig om kontrol systemer (hard- og software). På denne måde sikrer vi os at vore kunder er helt tilfredse med os og vore produkter.

Altomfattende service Hos Niels Burcharth begynder service med gode råd. Vi fokuserer på den dybdegående konstruktive dialog med vore kunder. Det er en selvfølge, at vi støtter vore kunder i planlægningsfasen for deres projekter. Vort team af ekspert konsulenter udarbejder hurtigt og kompetent løsninger for Deres individuelle behov for specielle porte.Fra begyndelsen og gennem hele projektet vil De have den samme kontaktperson, som er velinformeret omkring Deres byggeprojekt og derfor kan reagere hurtigt og pålideligt på Deres ønsker.

Vi har yderligere speciel service og vedligeholdelse tilbud klar til Dem. Vi har mange former for porte til industri, så hvis du leder efter en industri ledhejseport eller andre former for porte til erhverv, så kan vi normalt imødekomme de fleste ønsker. Vi arbejder også med service til industriporte, så dine porte holdes kørende uden problemer.

Da du er havnet på denne side, så har du muligvis søgt efter en af disse produkter: Skydeporte industri, ledhejseporte industri, skydeport industri, brandport industri, rulleport industri. Som det ses rundt på vores websider forhandler vi alle disse typer af porte. Kan du ikke finde det du leder efter? Så ring til os for personlig rådgivning.

Kvalitet fra en erfaren leverandør

Mere end 20 års erfaring i udvikling, design, produktion, montage og service af
industriporte garanteres første klasses kvalitet og holdbarheden på vore special
producerede industriport-løsninger!

Alting fra en erfaren leverandør - er det motto vore medarbejdere handler efter.
Vi er uafhængige og kan imødekomme kundens ønsker, også når det drejer sig om
kontrol systemer (hard- og software). På denne måde sikrer vi os at vore kunder er
helt tilfredse med os og vore produkter.

Altomfattende service

Hos Niels Burcharth begynder service med gode råd. Vi fokuserer på den dybdegående konstruktive dialog med vore kunder. Det er en selvfølge, at vi støtter vore kunder i planlægningsfasen for deres projekter.

Vort team af ekspert konsulenter udarbejder hurtigt og kompetent løsninger for Deres individuelle behov for specielle porte. Fra begyndelsen og gennem hele
projektet vil De have den samme kontaktperson, som er velinformeret omkring Deres byggeprojekt og derfor kan reagere hurtigt og pålideligt på Deres ønsker. Vi har yderligere speciel service og vedligeholdelse tilbud klar til Dem.

Image

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer.
Kontakt os for yderligere information.

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og Jobs

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search