TB 400

TB 400

Er en rørformet barriere fra FLEX IMPACT®-serien. På trods af sin lille rørdiameter bør dens fleksibilitet og kollisioinsmodstand ikke undervurderes.

Undgå skader fra gaffeltruck manøvrer


TB 400 passer perfekt som kollisionbarriere i zoner, hvor der er risiko for kollision med køretøjer af en vis størrelse. En forkert manøvrering med en gaffeltruck kan nemt forårsage væsentlig skade på din bygning eller dine maskiner. Denne slagfaste trafikbarriere er en del af et bemærkelsesværdigt fleksibelt system, der giver høj effektiv kollisionsbeskyttelse mod en kollision af en vis styrke.
TB 400
Kollisionsbeskyttelse
TB 400 Plus

TB 400 PLUS

FLEX IMPACT® TB Plus-beskyttelsesliste er en hybrid mellem vores TB 400-beskyttelsesliste og vores HP Plus-gelænder.

Kombination af både styrke og højde gør dette til det ideelle produkt til beskyttelse af fodgængere. TB Plus-barrieren er ekstremt stødsikker og efter et sammenbrud bevarer denne barriere sin oprindelige form, udseende og egenskaber. TB Plus er let, modulær og nem at installere.

TB Plus bruges til at skabe gangbroer og beskytte fodgængere fra palleløftere, liftvogne, gaffeltrucks eller andre køretøjer med begrænsede hastigheder.


Funktioner:

- Lavet af vores BSP-polymer med dynamisk hukommelse, specielt konstrueret til at absorbere stød og derefter straks vende tilbage til sin oprindelige form
 
- Legende modulær og nem at installere, så du kan oprette det nøjagtige layout, der er nødvendigt for at matche dit anlægs krav

- Antal skinner: 1 rør og 2 skinner

- Standard længde: 5 '

- Tilpassede længder tilgængelige: 3 'til 6 1/2'

- Rørets højde: 16 "/ Samlet højde: 43"

- Ankre pr. Stolpe: 4 (1/2 "x 4 1/2")

- Postfarve: Std. Sort og gul / skinnefarve: Std gul, andre tilgængelige muligheder

- Tilbehør: Hjørner, toeboards, kickplates, rustfrit stål bundplader

Kollisionsbeskyttelse

TB 400 Double

Er en dobbelt trafikbarriere, der minder meget om et gelænder, der går den ekstra mil for at beskytte fodgængere mod køretøjskollisioner.

TB Double består af to parallelle vandrette rør placeret oven på hinanden, befæstet med en midtstolpe. I det væsentlige er TB Double en TB 400 med en ekstra ekstra beskyttende linje, hvilket gør barrieren ekstra robust, når et kraftigt nedbrud sker.

Ideel gelænder til hurtigmanøvrerende gaffeltrucks

TB dobbeltbarrierer fungerer som en slags gelænder, hvormed du kan beskytte forretningszoner mod køretøjer, der har en større stødrisiko. En forkert manøvre med en gaffeltruck kan let forårsage betydelige skader på dine maskiner eller din bygning. Denne stødsikre TB Double er en del af et yderst fleksibelt, modulært kollisionsbeskyttelsessystem, der giver yderst effektiv stødbeskyttelse til kollisioner, der involverer en slagkraft, der ikke bør undervurderes. Det unikke ved denne FLEX IMPACT®-barriere er, at den vender tilbage til sin oprindelige form og udseende efter et nedbrud.

TB 400 Double
Kollisionsbeskyttelse
TB 400 Double PLUS

TB 400 Double PLUS

Er en dobbelt trafikbarriere med ekstra gelænder, der går en ekstra mil for at beskytte fodgængere mod kollisioner, der involverer køretøjer.

Tilføjelsen af et enkelt gelænder oven på TB dobbelt beskyttelsesliste giver en ekstra beskyttelse mod kollisioner med køretøjer, der har en større kollisionsrisiko.

Kombination af dobbelt gelænder og gelænder med fleksible egenskaber

Med hensyn til slagfasthed udsættes TB Double Plus for strenge test og kontroller, ligesom alle andre produkter i FLEX IMPACT®-serien. Efter et nedbrud mod TB Double Plus genvinder systemet sin oprindelige form. En kollision kan ikke feje dette robuste beskyttelsesliste ud af sandt. Det bevarer sit ydre udseende og andre egenskaber. Derudover er denne trafikbarriere modulær og nem at installere. Det perfekte valg til at beskytte dine fodgængere fra trafikzonerne.


Kollisionsbeskyttelse

TB 400 PLUS FENCE

TB Plus-hegn giver de samme stødabsorberende egenskaber som TB 400 fleksibel barriere med ekstra beskyttelse af et indbygget hegn.

TB 400-røret giver fremragende modstandsdygtighed, hvor der er risiko for stød fra køretøjer såsom gaffeltrucks. Den indbyggede hegn giver yderligere beskyttelse ved at beskytte maskiner mod faldende gods eller fodgængere i nærheden. Hegn er lavet af fleksible materialer for at minimere skader forårsaget af stød.

Fleksibel trafikbarriere med indbygget sikkerhedshegn

Alle FLEX IMPACT® barrierer er specielt designet til at absorbere stød forårsaget af kollisioner. Dette reducerer stødets kraft og minimerer skader på køretøjer og deres chauffører. Efter stød vender barrieren tilbage til sin oprindelige form og bevarer al sin styrke og stødabsorberende egenskaber. Disse fleksible sikkerhedsbarrierer med hegn kan let installeres, hvor det er nødvendigt. Det modulopbyggede design giver mulighed for let udvidelse eller flytning for at passe til de skiftende krav på din individuelle arbejdsplads.

Kollisionsbeskyttelse
TB 400 PLUS FENCE
TB 400 GRILL

TB 400 GRILL

Beskyttelse mod kollision mod faldende gods og kollisioner med køretøjer

Dårligt stablede varer og faldende produkter kan føre til alvorlige ulykker. Med TB 400 GRILL introducerede Boplan en sikkerhedsløsning, der beskytter medarbejderne mod fare både ovenfra og mod kollisioner med køretøjer. TB 400 GRILL, fremstillet af fleksibel polymer, er brugervenlig og kan let installeres. Talrige konfigurationer kan laves til at matche dine specifikke krav takket være det geniale, modulære design.

TB 400 GRILL med enkeltrør beskytter mennesker mod stød fra (lette) gaffeltrucks og faldende gods. Afhængigt af størrelsen på de (stablede) varer kan man vælge et arrangement med en centerafstand mellem skinnerne på 275 mm eller 550 mm. Maks. højden er 3075 mm.

Kollisionsbeskyttelse

TB 400 DOUBLE GRILL

Beskyttelse mod kollision mod faldende gods og kollisioner med køretøjer

TB 400 DOUBLE GRILL er en ekstremt robust, dobbelt trafikbarriere til kollisionsbeskyttelse mod tunge køretøjer og (faldende) gods. TB dobbeltrørsafskærmning giver fodgængere øget sikkerhed i opbevaringsområder med meget gaffeltruck. Afhængigt af størrelsen på de (stablede) varer kan man vælge et arrangement med en centerafstand mellem skinnerne på 275 mm eller 550 mm. Maks. højden er 3350 mm.

Dårligt stablede varer og faldende produkter kan føre til alvorlige ulykker. Med TB 400 DOUBLE GRILL er Boplan en sikkerhedsløsning, der beskytter medarbejderne mod fare både ovenfra og mod kollisioner med køretøjer. TB 400 DOUBLE GRILL, lavet af fleksibel polymer, er brugervenlig og kan let installeres. Talrige konfigurationer kan laves til at matche dine specifikke krav takket være det geniale, modulære design.

TB 400 DOUBLE GRILL

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer. 
Kontakt os for yderligere information.

Lav vedligeholdelse

Boplan Truckværn's produkter er skabt til at blive slidt, og behøver derfor ikke stor vedligeholdelse

24 mdr. Garanti

Med produkter fra Boplan Truckværn får du altid 1 års garanti! med mulighed for udvigelse

Flamme Resistente

Alle produkter fra Boplan Truckværn er flamme resistente

Service

Vi leverer, monterer og servicerer selvfølgelig dit sikkerhedsværn

Rampe-Sluse Teknik ApS

Vi er en del af virksomheden Motus Nordic Group A/S

Rampe-Sluse Teknik ApS

Kontakt og Jobs

Search