SG SLIDING GATE

SIKKERHEDSPORT MED EN SKYDEPORT, DER ÅBNER TIL VENSTRE ELLER TIL HØJRE

SG Sliding Gate er en sikkerhedsport, der åbner og lukker ved hjælp af en skydedør. Denne sikkerhedsport er let at installere. Du har valg, om døren skal kunne åbne til venstre eller til højre. Når du åbner SG Slide Gate, ruller skydedøren over gulvet på et robust hjul; Sikkerhedsportens rækværk glider gennem rørene i gelænderet, der er installeret ved siden af ​​det. SG Slide Gate giver dig den perfekte sikkerhedsport til at lukke vigtige gange og rum, hvilket forhindrer adgang fra uautoriseret personale.
 
Sikkerhedsport til modulopbygning, kan kombineres med FLEX IMPACT rækværk

SG Slide Gate er en del af det slagfaste og æstetisk udseende udvalg af FLEX IMPACT®-kollisionsbeskyttelsessystemer. Integrering af en sikkerhedsport med skydeport er særligt velegnet til områder med begrænset bevægelsesfrihed. SG Slide Gate kan kombineres med FLEX IMPACT® rækværk, og fås i forskellige farver. Sammen sikrer disse sikkerhedselementer en jævn og sikker trafik mellem de forskellige zoner i din virksomhed.

SG SLIDING GATE


Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer.
Kontakt os for yderligere information.

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

 

Kontakt og Jobs

©2021 Niels Burcharth A/S - DK-8700 Horsens - Nokiavej 1 - DK-4100 Ringsted - Rugvænget 13B - TLF: +45 76 25 41 00 CVR-nr.: DK-17671278

Search

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Læs mere ved at klikke på mere information.