BOPLAN TRUCKVÆRN

Boplan truckværn er et meget holdbart og ekstremt effektivt beskyttelsessystem. Systemet sikret optimal beskyttelse af dine værdifulde maskiner og lagersystemer, samt ikke mindst medarbejdere.

På grund af systemet fleksibilitet, ødelægges gulvet ikke ved påkørsel. Derved spares også penge på reperationer når uheldet er ude.

Boplan systemet består af Flex Impact der er truckværn, gelændere til gangstier og beskyttelse af industri porte. Axes Gate er låger til mezzaniner og for eksempel tårne på boreplatforme, vindmøller og transportbåndsanlæg.

PRODUKTER

FLEX IMPACT®

Det bedste fleksible truckværn for optimal beskyttelse Flex Impact er specielt udviklet for at skabe sikre abejdsmiljøer på en økonomisk fornuftig måde. Især mennesker, men også maskiner, er kostbare ressourcer. Forebyggelse mod skader giver den bedste økonomi på lang sigt.

LÆS MERE

AXES GATE sikkerheds-låger

Faldsikring til stiger og platforme Når der arbejdes i barske miljøer, er menneskers sikkerhed essentiel. Åbninger til stiger og adgang til maskiner skal altid sikres optimalt. Med AXES GATE overlades intet til tilfældighederne.

LÆS MERE

XTRA GRIP skridsikre plader

Anti-slip system designet til at forhindre faldulykker. Fald og styrt var den hyppigste arbejdsskade i Danmark i 2012 og udgjorde hele 26 % af alle anmeldte årsager til arbejdsulykker. XTRA GRIP reducerer risikoen for disse ulykker ved trapper, stiger, platforme, gange, læssestationer og industrigulve.

LÆS MERE

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montering. 
Kontakt os for yderligere information.

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Lav vedligeholdelse

Boplan Truckværn's produkter er skabt til at blive slidt, og behøver derfor ikke stor vedligeholdelse

24 mdr. Garanti

Med produkter fra Boplan Truckværn får du altid 1 års garanti! med mulighed for udvigelse

Flamme Resistente

Alle produkter fra Boplan Truckværn er flamme resistente

Service

Vi leverer, monterer og servicerer selvfølgelig dit sikkerhedsværn

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og Jobs

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search